Начало / Списък с книги / Маговетри: Спиралата на световете

Татяна Леванова

Маговетри: Спиралата на световете

2.73 от 5 (137 оценки)

10.00 лв.

Поръчай онлайн (-20%) за 8.00 лв.

Категория: Художествена литература, Тийнейджърски книги

Тип корица: Мека

Страници: 335

ISBN: 978-954-515-042-5

Размери: 14x20

Виж оценки в Goodreads
"Спиралата на световете" е първата книга от фентъзи поредицата "Маговетри".

Искаше самостоятелен живот? На ти сега! Маша вече съжаляваше, че се скара с родителите си и избяга от къщи. До този момент не й се беше случвало нищо подобно. Озова се в някаква странна гора и там попадна на Великия шарлатанин Фаринго Великолепни. Заедно с неговото фургонче пристигна в оживения град Как-а-Дум, в който цареше такова веселие, че едва ли можеше да бъде истинско. Сега момичето вече знаеше, че се е озовало в друг свят. То беше странник, прелетял през тъканта на световете или по-просто казано маговетър, пристигнал тук, за да изпълни своята мисия.
Поредицата е силно четивна, засяга теми за подрастващи, различни от обичайните като любов, секс и дрога. По страниците и се усеща духа на бунтарското , модерно наричано индигово дете, което иска да е самостоятелно и пораснало горе-долу след като направи първата си крачка. А това е най-малкото различно. 

из ревюто на Ана Хелс 

 

Руската писателка Татяна Леванова се е погрижила да предостави на жадните за приключения млади читатели една поредица, която е едновременно модерна и в крак с времето, и същевременно притежава достатъчно индивидуалност и славянска атмосфера.
 
из ревюто в блога "Книжни криле"
Вижте още