Начало / Списък с книги / Слава Севрюкова - оракулът на България

Яна Борисова - съставител

Слава Севрюкова - оракулът на България

4.00 от 5 (9 оценки)

6.00 лв.

Поръчай онлайн (-10%) за 5.40 лв.

Категория: Нехудожествена литература, Езотерика

Тип корица: Мека

Страници: 112

ISBN: 978-954-515-270-2

Размери: 13x20

* Провижда в бъдещето от 10-годишна 
* Лична ясновидка на Цар Борис трети и Лулчев 
* Обединява енергията си с Петър Дънов за общи сеанси 
 
Коя е Слава Севрюкова

Слава Севрюкова е една от най-почитаните български ясновидки. Проявява част от заложбите си още като дете, ненавършила десет години. Една от вероятните причини за това е наследственият фактор – и майката, и бабата на Слава имат досег с езотериката по един или друг начин. Баба ѝ е била знахарка и билколечителка, а майка ѝ е притежавала умението да гадае и да предвижда съдбата.

Севрюкова се ражда и израства в Нова Загора. Къщичката, в която е живяло шестчленното семейство, се намирала в края на града, по пътя за Стара Загора, срещу казармите. Самата Слава оценява семейството си като „средна ръка“ и нерядко се случва да търпят лишения.

Дарбата си Слава осъзнава твърде рано – двамата ѝ братя се бият на фронта заедно с баща им. Цялото семейство очаква вест от мъжете, но писмо така и не идва. Малката Слава обаче „видяла“, че чаканата депеша е захвърлена върху кухненската маса на техни роднини. По-късно, когато работела нощна смяна във фабрика, чува гласа на Христос, който ѝ пошепнал, че името ѝ ще се прочуе из целия свят, но чак сред смъртта ѝ.

В онези години в Нова Загора има лазарет, в който се лекуват пострадалите войници. Слава, тогава шестнайсетгодишна, доброволно полага грижи за ранените и така се запознава със Степан Севрюков, бъдещия си съпруг. Белогвардеецът Степан се озовава там, тежко ранен в крака. Той дълго се лекува във военната болница, а Слава от самото начало се грижи за него като за особено близък човек.

Семейният им живот е тежък, изпълнен с лишения, несгоди и бедност. Въпреки трудностите гадателката не роптаела, а споделяла пред близки, че това е кармата от предишното ѝ прераждане. Сега тя била измолила от висшите си наставници от духовния свят тежка инкарнация, за да може да подпомогне духовното си развитие. Казвала, че в предния си живот била надменна руска благородничка и със страдания в настоящия си бит трябвало да изкупи вината си. Изтъквала, че сегашният ѝ съпруг е бил до нея и в минали животи, но тогава тя не била способна да го обича безрезервно, затова сега са се върнали на земята отново двамата, за да поправят грешките си.
 
Гадателката се справя с нелеката си задача – остава до съпруга си до самия му край. Помага му и се грижи отдадено, а след като Степан издъхва, Слава споделя през най-близките си: „Получих осенение от Духовния си учител: Чадо мое, ти разчисти с търпение измъчващата те тегоба. Никога вече няма да срещнеш в плът този дух. Това съществувание те пречисти и обогати“. По този начин Слава успява да неутрализира или „изчисти“ натрупаната негативна карма от предишни прераждания.

Във всекидневието си Севрюкова се придържала към стриктен пост – без храна и вода в часовете между 6 и 18.

Тя е може би единствената ясновидка в света, която се е занимавала основно с наука, макар да е завършила само четвърти клас. Мисловно е контактувала с живи и мъртви, с животни и растения, правила е глобални пророчества. Избягвала е гадателството. Затова казва: „Аз не гадая, аз знам“. Признава, че черпи информация от Космическия разум.
Вижте още