Начало / Цени и срокове за доставка

Цени и срокове за доставка

„Милениум“ доставя своите продукти на посочения от Вас адрес на територията на България (страната) и в чужбина. Доставката на територията на страната се извършва с куриер („Спиди“) или с „Български пощи“ и се реализира в рамките на 3 работни дни.

Доставките в чужбина се извършват само от „Български пощи“ ЕАД и се реализират в приблизителен срок от 10 до 40 работни дни, в зависимост от конкретната дестинация. Доставчикът „Български пощи“ ЕАД не предоставят конкретни срокове за доставка, с оглед което и „Милениум Пъблишинг“ ЕООД не се обвързва с конкретен времеви параметър на доставка.

Доставката с куриер за територията на Република България се изчислява в зависимост от теглото на поръчката по действащия ценоразпис на куриери "Спиди". Цената на доставката за чужбина се изчислява автоматично спрямо общия грамаж на поръчката и съгласно установените цени на „Български пощи“ ЕАД, достъпни на следния електронен адрес (http://www.bgpost.bg/bg/337). Поръчки, пътуващи с Български пощи, не могат да бъдат проследявани. Максималното тегло на поръчка за чужбина – до 5 кг.  Tранспортните разходи са за сметка на клиента.